کارگاه یک روزه آموزشی پیشگیری از آنفلوآنزای فصلی در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج برگزار شد.
کارگاه یک روزه آموزشی پیشگیری از آنفلوآنزای فصلی در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ متخصص بیماری های عفونی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج در این کارگاه بهترین راه پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزای فصلی را مصرف برخی از خوراکی ها نظیر سیر یا میوه های دارای ویتامین C دانست.
دکتر سید ذاکر سعیدی نژاد افزود: تب، سرفه، گلو درد، درد عضلانی، سردرد و خستگی شدید از جمله علائم آنفلوآنزا فصلی است.
وی تصریح کرد: رعایت بهداشت فردی و استفاده از لباس های گرم می تواند در پیشگیری از این بیماری موثر باشد، همچنین نداشتن تماس با فرد مبتلا به آنفولانزا و در معرض عطسه و یا سرفه او قرار نگرفتن نیز می تواند به روند پیشگیری کمک نماید.
دکتر سعیدی نژاد با تاکبد بر شستوشوی مرتب دست ها با آب و صابون یا محلولهای ضدعفونی کننده، به خصوص زمانی که فرد عطسه یا سرفه میکند، خاطر نشان کرد: همچنین ضدعفونیکردن سطوح داخلی خانه با محلولهای حاوی الکل و کلر را می تواند در کاهش احتمال انتقال بیماری مؤثر باشد.
وی در پایان گفت: البته همه این توصیه ها در زمانی مطرح می شوند که با فرد مبتلا تماس نداشته باشید، چرا که در این صورت، پوشاندن دهان و بینی با ماسک و مراقبت شدیدتر، شاید تنها اقداماتی باشند که مانع از ابتلای شما به آنفلوانزا شوند.
به گزارش وب دا؛ کارگاه یک روزه آموزشی پیشگیری از آنفلوآنزای فصلی با حضور پرسنل بیمارستان شهید بهشتی یاسوج در این بیمارستان برگزار شد.
انتهای پیام/یحیی اسلام نژاد